View Single Post
Eski 08-08-2015, 15:25   #2335
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Sevgili Arkadaşlar;

Sayın telato, Sevgili YeniGine, Laleci-03 Kardeşim, Sevgili aleydi, Mete Kardeşim ve beni özleyen diğer arkadaşlarım

Sizlerden bir müddet uzak kaldığım için telaşlanmanıza sebep vermemden dolayı öncelikle sizlerden özür diliyorum

Geldim ve tekrar buradayım, aslında hiç kopmadım aklım hep buradaydı, tatile falan da çıkmadım, çok şükür sağlığımda da bir sorun yok tatilciler bana geldiler, o yüzden foruma girmeye fırsat bulamadım

14 Temmuz günü 2.5 yaşındaki en küçücük kız torunum, gelinim ve oğlum geldiler. Torunumla bol bol hasret giderdik.

26 Temmuz kızım ve küçük oğlu da onlara katıdılar, bir kaç gün sonra kızımın büyük oğlu ile babası (dağmadım) geldiler.
Ev tam bir neşhe kaynağı oldu, sizin anlayacağınız ev çok kalabalıktı ve bir okadar da bunaltıcı sıcaklar.

Kahvaltıdan sonra yemek pişirme telaşı, öğleden sonra deniz sefası, denizden gel duş sefası, akşam yemeyi derken e bir de sahile inip dondurma faslı derken foruma zaman kalmadı arkadaşlar.

Bu gün ise o neşeli, gürültülü evden eser kalmadı, geldiklerinde sevindik, hepsi birden gidince arkalarından üzüldük, sizlerin mesajlarınızı da okuyunca üstüne tuzu biberi oldu, bu gün hüzünlü ve ağlamaklı günümdeyim açıkçası, çok duygulandım.
Benim yokluğumu fark edip aradığınız, özlediğiniz için sizlere minnettarım, iyi ki varsınız arkadaşlar, çok teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum, sevgiler

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön