Hira elimden ne gelirse her zaman, er ya da geç ama her zaman yardıma hazırım, teveccüh gösterdiniz ayrıca teşekkür ederim
Eveeet...
Dün gelinimi aldım
Bu akşam fotoğraf yükleyeceğim inşallah. Pek bir hanımefendi nazarım değecek diye korkuyorum
Yumurtalarla ilgili, ben biraz sağlamcıyım tam 1 ayı doldurmadan yumurtayı atmamak taraftarıyım. İnsanlık hali tarih sırasını karıştırabiliriz, çıkması muhtemel yavrunun hayatına kendi elimizle son vermek olur bu Allah korusun. Hiç riske girmeyelim net 1 ayı dolduralım sonra tekrar konuşalım. Çatlak olan yumurta için ise çürüme kokusu almaya başlar başlamaz derhal yuvadan uzaklaştırın ama koku yoksa onu da bekleyelim. Çünkü yavrunun tam oluşamadan plasenta sıvısının kurumuş olma ihtimali yüksek yani yavru şu an ölü olabilir. Ama zar yavruyu korumuş da olabilir yani yavrunun yaşama ihtimali de var. Başıma gelmemiş bir durum o yüzden daha tecrübeli bir arkadaştan bilgi gelene kadar temkinli davranalım.
Çınar a maşallah, gerçekten tek başına iyi idare ediyor sanıyorum hala damadı yuva kafesine koymadınız. Umarım hiç sorunsuz da devam eder.
Sevgiler...