View Single Post
Eski 07-08-2015, 08:33   #3691
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Sevgili arkadaşlar, daha fazla sessiz kalamazdım, benim için değerli olan her bir mesajınızdan sonra.

20-21-24-28 Temmuz ve 4-Ağustos tarihli paylaşımlarıma sevgili YeniGine tarafından yazılmış tek bir mesaj dışında yorum olmaması böyle düşünmeme sebep oldu.

Sayfamın bir sohbet sayfası olmasını asla istemem, buna önayak hiç olmam, sevgili asmalıtepe. Böyle bir düşünceye nereden vardınız bilemiyorum.

Aslında sitem etmeyi sevmem, bana sitem edilmesinden hiç hoşlanmam. Ama bazen sitem işe yarıyormuş sevgili Mücevher Çalısı. Hani bazen rüyanızda bağırırsınız bağırırsınız, sesiniz çıkmaz. Ya da bütün gün evi temizler misler gibi yaparsınız, eline sağlık demek şöyle dursun, ev halkı fark etmez bile. Benim son sayfadaki paylaşımlarından edindiğim his buydu. Tabii ki kimseye zorla bir şey yaptıramazsınız, mesaj da yazdıramazsınız.

Son mesajıma yorum yapılmamasını ayrıca belirtmiştim ama yazdıklarınız iyi geldi.

Sevgili jezebel, aslında alınganlık değildi, daha ötesinde bir şey.

Sevgili eneskry, fotoğraf yüklememe mani olan biri yok, o kendimdi.

Sevgili sonkez, tabii ki, elimde olduğu takdirde istekleri severek karşılıyorum.

Sevgili Sûz-i Dilârâ bahçede dolaşırken bıcır bıcır sesler duymuştum, sizler miydiniz? Hep gelin.

Sayın TCM Sayın güreri teşekkür ederim, takibe devam ederseniz sevinirim.

Sayın sardunya18, Sayın nuaymu, sessiz takipçiler sizdiniz demek ki? Arada bahçe ile ilgili sormak istedikleriniz olursa cevaplamaya çalışırım.

Adalet hanım'cım aynen söylediğin gibi. Sıcaklar çok bunalttı, bitkileri de strese soktu. Biraz kaybım var, bir de beyaz sinek dadandı, acı biber, sarımsak, arap sabunu ve sıvı yağla ilaç hazırladım, sinekler gitti mi bilmem, bütün pencereler battı çıktı, bir de cam silme işi çıktı.

Sevgilerimle...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön