E-fidancım com ve güller konusunun üstünden zaman geçmiş ama yazmadan edemeyeceğim önceki iletilerimde ben de orda gördüğüm durumu sizlerle paylaşmıştım ve oradan alışveriş yapmaktan vazgectim. Geçen yaz ağustos başı gibi aynı güllerin asıl dağıtımcısı olan Ekerler Gül'ü aradım direk olarak çünkü kendi perakende siteleri olan Gül Market'te genelde tüm güllerde "stokta" yok yazısı çıkıyor. Telefondaki bayana derdimi anlattım onlarda bana kendi durumlarını anlattılar
Ekerler Gül, daha çok çıplak köklü gül satışı yaptıkları için ön siparişle çalışıyorlar o nedenle siparişler haziran başı ile yaz sonu gibi bir arada alınıyor. Eğer ellerinde istediğiniz gülün stoğu varsa daha sonra da sipariş verebiliyorsunuz ama bu biraz şans işi çünkü yurtdışına büyük oranda satış yaptıkları için pek stok kalmıyor. Perakende satış yaptıkları müşterilerde genelde sorun yaşıyorlarmış, önce sipariş veren müşteri alma zamanı gelince vazgeçtim vs... gibi mazeretler çıkarabiliyormuş ki bu konuda onlara hak vermemek elde değil. Bu nedenle gülleri alma konusunda gayet istekli olduğumu belirttim sağolsun onlar da bu süreçte çok yardımcı oldular, üstelik e-fidancımın 35 tl istediği 1 yaşında gülleri onlarda 2 yaşında ve 10 tl idi.
Geçen yıl 17 tane sipariş verdim ve siparişim elime geçene dek çok yardımcı oldular. Hava şartları nedeniyle aralıkta yapılacak teslimat şubat sonu gibi yapıldı. Keşke resimlerini çekseydim, gelen güllerin kökleri gayet kalın ve sağlıklıydı, güller budanmış ve çok güzel paketlenip gönderilmişlerdi. Şu an bahçemde gayet güzel açmış durumdalar. Üstelik Kordes gülleri yurtdışında Amerika, Rusya gibi ülkelerde çok tanınan, forumlarda listelenen güller. Mesela bir Rus site olan "Rosebook ru" oradaki Kordes gülleri syafasından (
Ïîèñê ñîğòîâ :: İíöèêëîïåäèÿ ğîç) kullanıcı yorumlarından, güllerin resimlerinden bakarak verdim siparişlerimi ha bir de sağ olsun **** me find" var. Bu yıl da Ekerler'den 21 tane gül sipariş verdim

Firma şikayet sayfasında bir tane de memnuniyet paylaşımı bulunsun istedim