Arkadaşlar, neredeyse bütün yorumları okudum ve bir süre önce bende bu konuda çok sıkıntı çekip bir türlü bir çözüm bulamadığım için sizi bilgilendirmek istedim. Biraz sapa bir bölgede oturuyorum. Evimin arka tarafı tarla ve bahçelerle dolu. Eve yeni taşındığımız dönemlerde eşim ve ben şok olduk, çünkü her yeri kapalı tutmaya çalışsakta her türlü haşere, böcek eve giriyor ve hatta bazıları üredikleri için git gide çoğalıyorlardı. Bir çok böcek ilacı kullandık ve bir çözüm bulmak için araştırmadığımız site kalmadı. En son evden çıyan çıktı ve artık yeter diyerek, ben çocuğumuzu alıp annemlere gittim. Bu arada eşim bir arkadaşının tavsiyesiyle Falcon Elektronik cihazını satın almış. Bana telefonla anlattı çok etkiliymiş, bir çok kişi bu sayede bu sorundan kurtulmuş diye. Ama cihaz sonuçta en fazla ne yapabilir diye onu ciddiye almadım. Ancak sonucun oldukça şaşırtıcı olduğunu söylemeliyim. Bu cihaz sayesinde çok kısa bir zaman içinde evimizdeki tüm böcek ve haşerelerden kurtulduk. Ve en güzel yanı, bu cihaz onları savıyor yani yeniden gelmelerini engelliyor. Bu sayede evime geri dönebildim ve bir daha böyle bir sorunla karşı karşıya kalmadık. Bu cihaz öyle etkili ki uzun süredir balkonumda bile her hangi bir böcekle karşılaşmıyorum. Bildiğim kadarıyla yılan, fare ve gelincik gibi büyük hayvanları da engelliyormuş. Yani bahçesi olanlar, yazlığı olanlar, müstakil evi olanlar… Böcek, fare, yılan, haşere gibi canlılarla başı dertte olan herkese Falcon Elektronik cihazını tavsiye ederim. Herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir çünkü insan sağlığına ya da evcil hayvanınız varsa onun sağlığına hiçbir olumsuz etkisi yok. Benim küçük bir bebeğim olduğu için bunların hepsini uzun uzun araştırdım. Herkese böceksiz günler dilerim: ) Sevgiler.
|