Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul
Örneğin, ben bu sukulentleri çok seviyorum. Sulamada problem yaşıyorum. Ya çok, ya az. Şimdi sedum burrito buruştu kaldı, sulasam mı sulamasam mı bilemedim. Bir kaç suladım buruşukları geçmedi.  Sanırım gidici, bir dalını kesip başka saksıya diktim. Sevgi strese dönüştü.
Eklenti 569483
Listeme sukulentleri de ekleyeceğim galiba. 
|
Sn. SDurul, bitkinizin tam adı: Sedum Morganianum "Burrito". Şu an bende de bu bitkinin doğal türünün çeliği var. Yani Sedum Morganianum. Kultivar değil. Sizin bitkinizden bir az farklı. Bakımı hakkında çok az sitede bilgi var.
Şu sayfaya bir göz atın, belki işinize yarar bir bilgi bulup bitkinizi kurtarırsınız. Ben de çeliği 2 gündür bekletiyorum. Bakalım ne zaman dikeceğim.
Hakkında bahsettiğim çelik şu an resimdeki gibi. Ayrıca yaprakları çok kırılgan olduğu için bir sürü yaprak çeliği de oldu. Yaprakları diktim, ama dalı hala bekletiyorum