View Single Post
Eski 09-08-2007, 12:00   #72
hfz
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 810
Cesaret kırıcı mı?

Sanırım o yazımdan sonraki gelen yazıları okumadınız. Bu yazı hiç de olumsuz değildi ki. Neden öyle algıladınız? Bu yazıyı sizlerin cesaretini kırmak için değil, soru sorarak ayrıntıları düşünebilmenizi, yanlış yapıp üzülmemenizi düşündüğümden yazmıştım.

Bazen hiç önemli görünmeyen ufacık bir ayrıntı, organizasyon başlayacağı zaman karşınıza dikilip sizi kilitleyebilir. Bu çekirdekleri kendi tarlanıza dikmeyeceksiniz. Türkiye'de bürokrasi çok fazladır ve bu kampanya için pek çok yerden izin almanız, destek almanız gerekebilir. Yani bu tarz kampanyalar pek çok yerden destek alarak oluşabilir.

Bazı arkadaşlar (heyecanlarını anlayabiliyorum) basınla ilişkiye girdikleri için yazdım o yazıyı. Üstelik basınla diyaloğa girerken birbirinizden haberiniz yoktu. Hazırlıksız basının karşısına çıksaydınız size sorulabilecek bazı sorulara cevap veremiyebilir ve üzülebilirdiniz. Ben sadece sizlerin yazdıklarınızdan yola çıkarak çok daha dikkatli ve güçlü olmanızı istediğimden yazdım.

Ayrıca yine yanlış anlamazsanız, forumda pek çok yerde yazılmıştı. Çok gerekmedikçe alıntı yapmadan yazmamız rica ediliyor. Aynı ricayı ben de tekrarlamak isterim.

hfz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön