View Single Post
Eski 28-07-2015, 15:52   #203
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tilki Mete Mesajı Göster
Biz küstük size hıh, gidiyorum demeden gittiniz

Kirli balkondan neferet ediyorum. çünkü balkon kirli olursa yıkaması bana patlıyor. neymiş efendim senin yaprakların , senin çamurların... insanın böyle kardeşi olursa iş başa düşüyor
Yarın gidiyorum diye yazmıştım bir mesajda ama görmemişsin, vedalaşmayı sevmiyorum esasında, ne bileyim üzmeye, üzülmeye ne gerek var bak, gittim geldim işte

Balkon konusunda kardeşine hak vereceğim maalesef, bir de o mu yıkasaydı o kadar kiri, çamuru

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yagmur143 Mesajı Göster
Evinize hoşgelmişsiniz... Çiçeklerinizin bu sürede bozulmaması çok güzel. Bende her tatile gittiğimde zaiyat veriyorum. Şimdiden düşünmeye başladım bu yıl hangileri bozulur diye
Benim de zambaklarım açmak üzere, hatta ilk tomurcuk aynı sizinkine benziyor. İnşallah sizinki gibi hepsi aynı çıkmaz...
Yağmur hanım, teşekkür ediyorum, inşallah sizinkiler de hasar görmeden geçirirsiniz tatilinizi. Üzerimden büyük bir yük kalktı, çiçeklerime bir şey olmamış ya.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Emineyyüp Mesajı Göster
Hoşgeldiniz evinize .Bu kadar kirlilik normal bence 15 günlük süre için
Teşekkür ediyorum Emine hanım, hoşbuldum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Laleci_03 Mesajı Göster
Ooo Hoş geldin, sefalar getirdin Sûz-i Dilârâ ablam, ben de 1 haftalık bir tatile çıkmıştım ama ben nerede yanlış yaptım acaba? geldiğimde temizdi, ertesi gün senin balkon gibi oldu, (nasıl oldu bilmiyorum artıkın), enteresan ya hu, Neyse sana kolay gelsin ablacım
Teşekkür ederim, hoşbuldum Laleci. Bugün artık keyfini çıkarıyorum balkonumun, temizlendi, çiçeklerim yine temiz temiz, darısı başına

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön