View Single Post
Eski 23-07-2015, 08:32   #836
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
) Güldürdün arkadaşım, Allah'ta seni güldürsün.(Tohumları bile seviyorum)diyosun. Ben bu siteye üye olmadan önce, çiçekleri görüp çıldıran tek kişi ben miyim derdim? Nerede çiçek görsem, çığlık atıp koşarım. Etrafimdakiler tuhaf tuhaf bakarlar. Hatta kır çiçeklerini sadece ben seviyorum diye düşünürdüm.

Senin bahçende de mutlaka güzellikler vardır.Rozetleri bekliyorum merakla. Bugün seraya uğradım yine küpeli aldım. Bodrum papatyalarını sordum. Seracı( bu sıcakta artık çiçekle uğraşamayız, getirmiyecem )dedi. Rozet vardı çok fazla. Benim de yerim kalmadı ekecek.

Ben tohumları buzdolabında saklıyorum. Hata mı yapıyorum?

sevgili aleydi, ne güzel seni güldürmek. hepimiz gülelim yüzümüzden gülücükler eksik olmasın demi bu site zaten çiçek çılgınlarının buluştuğu, biri diğerinden çılgın çiçek seven arkadaşların var olduğu site. arada böyle çılgınlıkları ağzımızdan kaçırıyoruz geçenlerde bir mekanda. bir çiçeği görebilmek için oturduğum sandalye den düşüyordum. hani (deveyi yardan uçuran bir tutam ot)misali arkadaşım az kalsın sakatlanıyordum. senin anlayacağın hepimizin maceraları olduğunu düşünüyorum.

küpeliyi güle güle büyüt. çok sevdiğim çiçektir küpeli, zevkle seyrediyorum küpeli sayfalarını bazen imreniyorum. bizim iklim biraz sıcak düştüğü için zor oluyor yaşatması, neyse ki benimkiyle aramız şimdilik iyi. bodrum papatyası çiçeklenme mevsimi geçti seneye alırsın. şimdi onlarında çok renkleri var. sıcağa ve soğuğa dayanıklı sorunsuz bir çiçek.

tohumlarını buzdolabında saklamana bence gerek yok.sizin oralar zaten serin. benimkiler mutfakta bir çekmeceyi onlara ayırdım.neden mutfak diyeceksin. mutfağım güneş görmediği için ben mutfağı uygun gördüm, yani benimki de bilinçli değil.tohumları ekince filiz veriyorsa sorun değil diye düşünüyorum. birde buzdolabında yer sorunu oluyor. neyse bugün yine çok sıcak güneş doğmadan ağustos böcekleri ötmeye başladı. çiçeklerimi düşünüyorum. selluka o kadar çok tomurcuk vermişti ki hepsi kurumuş.biraz üzüldüm.galiba çiçeklerini göremeyeceğim. sevgiler....

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön