View Single Post
Eski 22-07-2015, 15:07   #43
Esila09
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 25-05-2015
Şehir: SAKARYA
Mesajlar: 63
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Emineyyüp Mesajı Göster
Ben de bu konu çok iyi değilimdir çiçeklerimin çoğu çelik olduğu için aslında pekte estetiğine pek bakmıyorum şimdilik köklenip gelişmelerini bekliyorum daha sonra asıl yerlerine alıp düzenlemeyle ilgileneceğim inşallah. Şimdilik gelişi güzel balkonu istila etmiş durumdalar.Asıl yerlerini aldıktan sonra raf düşünüyorum .Balkon ve pencere kenarlarını kullanamıyorum çünkü galeriler var saksı düşerse arabalar hasar görür.Bir ara güneş alsınlar diye kenarlara koydum hemen çağırdılar saksıları kaldırın düşerse camlarımız kırılır diye.Evimize bile zor giriyoruz neredeyse o kadar abartıyorlar .


Bende demirlere geçen saksıları seviyorum ama alt komşu arıza, yapraklar uçuşursa söylenir ve uğraşamam ayrıca benim zevkim diye her gün yaprak toplatamam haksızda sayılmaz.
Çiçekliğim var 3 raf, oraya elimdeki saksılarla çiçekleri toparlayacağım ve fideleri büyüklerin yanına dikeceğim fazla olanları budayıp dagıtacagım.
Kalanları da krem rengi parlak uzun saksılara dikmeyi düşünüyorum.
Bakalım ortaya ne sonuç çıkacak.

Esila09 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön