Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi karadenizli
merhaba, çiçekleriniz çok güzel, çiçekleri severim ancak güzel bir sunumun da çiçekler kadar önemli olduğunu düşünürüm. Benim için çiçekler kadar saksıları ve görsellikte önemli. Görüyorum ki sizde bu ikisi bütünleşmiş. Kabak saksı fikriniz de çok güzel, çalabilirim fikrinizi. Benim de balkonumda ne yapsam diye düşündüğüm kabaklarımın akıbeti belli oldu sanırım  Bende balkonda iki yaz çiçeklerle mücadele ettikten sonra, bir çoğunu köye gönderip, sukkulentlerde çare buldum. Malum Giresunun havası, özellikle de bu sene bu güne kadar gördüğümüz güneşli gün sayısı düşünülürse sukkulent en güzel çözüm. Bu arada Sinana verdiğiniz senecio için de teşekkürler, balkonomuza renk kattı. Bu arada sukkulentlerinizden de gözüme kestirdiklerim var  selamlar ve bol çiçekli bol güneşli günler 
|
Öncelikle teşekkür ederim...Bende çiçekleri çok seviyorum ama malesef balkonumun konumu bu hobi için hiç uygun değil

..Güneş bu yıl uğramasada ..öğleden sonra akşama kadar kavuruyor..Bunuda çiçekler hiç sevmiyor

Kaktüsler içinde güneş bazen geri dönüşü olmayan sonuçlar doğuruyor..Birde güvercinler var,sukulent düşmanları ..Bu yüzden sukulent ve diğer çiçeklerle köyde ilgileniyorum..Annem yardımcı oluyor

Kaktüsleri balkonda idare ediyorum..Sukulentler çok çabuk çoğalıyor ..Paylaştıkçada çoğalıyor...