Herkese selamlar.
Sık sık giremesem de emanetlerinizle elimden geldiğince sık ilgilenmeye çalışıyorum. Bulduğum her fırsatta soluğu bahçede, yavrularımın yanında almaktayım.
İlk mesajımda tohumların bir kısmını babama verdiğimden bahsetmiştim, ancak babam ona verdiğim birçok tohumdan üretim yapmayı neden bilmem başaramamış. Üzülmeyeyim diye de bana söylememiş. Ama üzüldüm ne yalan söyliyim, hem de çok üzüldüm. Her birine ayrı ayrı üzüldüm.
Gelelim benim ektiklerime:
- 6 patlıcanımdan 4 tanesini toprakta tutturabildim.
- ektiğim domateslerin dibine ne olduklarını belirten çubukları yerleştirmiştim ama sanırım benim yaptığım çapayı beğenmeyen babam benden sonra tekrar çapa yapmış ve tahmin edin ne olmuş. Tüm çubuklar orda burda bazıları kırılmış falan. Anlayacağınız şuan hangi domates hangisi tam olarak bilemiyorum. Sadece timmy timleri, yumurta çerileri ve pembe domatesleri ayırt edebiliyorum.
-biberlerimden de çapa esnasında birkaç fire verdim maalesef, ama ilk denemeye göre kendimi başarılı sayabilirim sanırım.
-yabani rokalarım çıktı ama yemeye kıyamıyorum.

o yüzden ellememeye karar verdim, tohuma bırakacağım.
- Mor reyhanlarım çıkmadı

sadece saksıya ektiklerimden 5 kök sağlam ve onlar da boyuna uzadılar, sanırım onları da tohuma bırakacağım.
- kekiklerim iyi gibiler sanki.
- 6 adet bolu fasülyesinden sadece 2 kökün gelişimi çok iyi, 1 tanesinin köküne babam kabak ekmiş. O yüzden o pek büyümüyor
- marullara gelince, yaa galiba onları yanlış ektim bilgisizlikten. tohumları öylesine serpmiştim toprağa, yani rastgele. Bu da bana ders oldu. Bir dahaki seneye Allah kısmet ederse 2 şer 3 er küçük çukurlar açıp ekeceğim. Çok sık sık oldular.
Şimdi fotoğraflar;