Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
 sevgili aleydi, sizin bahçe de çiçekler coşmuş durumda, bizimkiler sıcaktan kavruluyor. temmuz sıcakları birden bastırınca, çiçeklerim yaşam savaşı vermekte. her gün suluyorum. hele saksı çiçekleri akşam sabah suluyorum. en zahmetsizi sukulentler.
 senin mevsimlikler çok güzel açmışlar. çörek otunun çiçekleri çok güzel bende ekmiştim fakat çıkmadı .sanırım geç kaldıkları için. seninkileri görünce daha bir heveslendim. hazeran gibi bahçeye kır çiçeği görünümü vermiş. bende o görüntüye hayran kaldım. bahçene bambaşka bir hava vermiş. iklim farkı sizin sabrınızı zorlasa da bak sizin çiçeklerinizle bizde avunuyoruz arkadaşım.   sevgiler......
|

Evet sevgili Münevver48 bu aralar çok mutluyum, yüzüm gülüyor. Tohumlarla çok uğraş verdim bu yıl. Hepsinde başarılı olamasam da. Büyüyüp çiçek açanlar, beni mutlu etmeye yetti.
Havalar aniden ısındı. Sıcaklar bastırdı. Sizin oralar mutlaka daha sıcak. Biz geceleri üzerimize bir şey almadan dışarı çıkamıyoruz.
Çörek otları bir anda açınca, çok güzel bir görüntü oluştu. Bazıları kristal gibi parlıyor. Kendi arasında farklı farklı türleri var galiba. 3_4 paket ektim . Bir paketini yer bulamadığım için ekememiştim.Bir paketini yurt dışından almıştım. Diğerleri yerli. Hangisi hangisi olduğunu karıştırdım

. Bazılarında tohum keseleri oluştu. Taze tohumlar daha kolay çimlenir. Bir aksilik olmaz toplarım umarım tohumları. Senin bahçene de yakışır arkadaşım, çok teşekkür ederim. İyi bayramlar, sevgiler.