Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Çok güzeller sevgili Yağmur143. Bana gönderdiğin mum çiçekleri yeni yapraklar çıkarmışlar,tuttular galiba. Atlaslarda büyüyor. Orkide bir türlü cesaret edemediğim bir tür. Sanki çok narin, bakamıycakmışım gibi geliyor  . Yıllarca orkide parfümü kullandım. Şimdi onu hatırladım , senin çiçeklerin sayesinde. Kokusu inanılmaz güzeldi.Sevgilerimle
|
Çok teşekkür ederim sevgili aleydi. Mum çiçeğinin tutmasına sevindim. Bence herkesin evinde olması gereken bir güzel, harika kokusu var. Aman atlaslara iyi bak sevgili aleydi, benimkiler bir bir yok oluyor. Çeliklerden oluşan tek bir saksım kaldı, onuda kaybetmekten çok korkuyorum.
Orkide almaya bende çok uzun süre cesaret edemedim. Çok narin görünüyorlar ama bakımları o kadar da zor değil. Mutlaka bir tane alıp denemeni tavsiye ederim...
Orkide parfümü deyince aklıma geldi. Geçen gün, sabahın çok erken saatlerinde salonun kapısını açtığımda içerden hoş bir koku geldiğini farkettim. Bakınca beyaz orkidemin tomurcuklarını açtığını gördüm. Ondan mı geliyor koku diye yaklaştım ama anlayamadım... Orkideler kokar mı hiç bilmiyordum...
sevgiler...