View Single Post
Eski 12-07-2015, 00:20   #797
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Benim güllerimde de yok yok sevgili aleydi; hatta birkaç tanesi kurumaya yüz tutmuş gibiler. Şartlar olumsuz olunca inan benim de hiç bir şey yapasım gelmiyor artık içimden. Ama en kısa zamanda bir fırsatını bulur isem budamayı düşünüyorum. O kalın dalları nasıl budayabileceksem bakalım?..

Tohumdan yetiştirdiğin çiçeklerine, diğerlerine de gelince maşallah rengârenk ve gelişimleri çok güzeller. Emeklerine, gönlüne sağlık...
Hiç öyle olur mu sizin çiçeklerinizde çok güzeller. Çeşit çeşit sardunyalar yenigineler. Biz çiçeksiz yapamayız ki. Peki hiç ev çiçekleri,sukulent, kaktüs türlerine yetiştirmeyi düşündünüz mü. Rengarenk menekşeler, kelebek çiçekleri, neler yok. Balkonun güneş durumu müsait değildi diye hatırlıyorum. Evinizin durumu uygunsa eğer. Bahçe sizi çok yoruyor biliyorum. Korunaksız ortak kullanım olması. Laleleriniz çok güzeldi, azalsa da. O görüntü hala gözümün önünde. Bitki de kayıp illa ki oluyor. Üzülüyoruz. Belki de çok tür yerine, sağlıklı en güzellerini yetiştirmek mi lazım acaba. Hepsinden istiyoruz.

Bugün askıdaki küpelimin saksısı yamulmuş. Başka askıyla değiştirdim. Eve girdim. Güm diye bir ses. 3 Tane tomurcuk vardı açmak üzere. Eyvah dedim. Allah'tan kırılmamışlar. Ne kadar dikkat de etsek. Elimizde olmayan şeyler olabiliyor.

Güller için kolaylık diliyorum. Diğerlerine de bulaşıyor. Borda bulamaç yaptığımız halde bu durumdalar. Alttlarını açıp ilgilenemedik bu sene. En az zararla atlatırız umarım.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön