View Single Post
Eski 11-07-2015, 18:07   #794
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Elimden uzaktan bu geliyor:9.Her zaman kapım açık, Yolunuz düşer gelmek isterseniz. Bahçemde de yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Ankara Eskişehir arası yakın

Sukulentler yağmuru sevdiler galiba. İlk ektiğimde gübre bile veremedim doğru dürüst. Biraz geçirken kumlu toprağa ektim. 15 Günde bir sıvı gübre verdim. Üzerlerini çakılla kaplamıştım güzel görünsünler diye. Bir kaç gün önce organik gübre baya miktarda kullandım.

Menekşeler gibi bunlarla iyi anlaştık. Bir iki dal kopmuştu. Menekşenin yanına sıkıştırdım öylesine, çiçek açmış.Sayfa Öneriniz için teşekkür ederim ablacım. Biraz daha zamana ihtiyacım var. Sevgilerimle.

Sevgili aleydi bu mesajı şimdi gördüm gözümden kaçmış. Davetiniz için çok teşekkür ederim... Ankara Eskişehir'e 2 saat evet Ankara'ya pek sık gidemiyoruz ki, Ayvalıktan Ankara'ya tam 10 saat, geçen sene Aralık ayında 10 günlüğüne gittik kızımda kaldık evime bile geçmeden geri dönüp geldik.

Sukulentler yağmur suyunu severler, kışın ben de epey yağmur suyu toplamıştım sukulentlerim için. Yağmur suyunu görünce coşmuşlar gerçekten çok iyi gelmiş, canlı canlı duruyorlar.

Bu arada yeni açan çiçeklerin çok güzeller, en son fotoğrafta olan sarı çiçekler ne kadar çoşkulu... adı nedir acaba biliyormusun? çok hoşuma gitti ellerine, emeklerine sağlık. Sevgiler

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön