Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Sevgili aleydi sizi çok iyi anlıyorum, 4-5 sene öncesine kadar ben de senin gibi bir işe başladım mı hemencecik bitiversin istiyordum, bitmezse şayet o gece bana uyku yoktu, ertesi günkü işlerimi gece kafamı yastığa koyunca sıraya koyardım ve ertesi gün gözlerimi açar açmaz gece yatakta sıraladığım işleri bir bir yapardım.
Ben gençliğimin kıymetini hiç bilmedim, şimdi sağlığın ne kadar önemli olduğunu anladım ama geri dönüş yok artık.
Gücüm tükendi, bel ve sırt ağrılarım gün geçtikçe çoğalıyor öyle olunca da günlük performansım azalıyor, o yüzden sağlığına dikkat et diye demiştim ama elimizde mi ki... ama yine de istirahat iyidir. Sevgilerimle
|
Doğru söylüyorsun ablacım. Annem de öyle diyor. Bırak bu kadar çiçek ekme hasta olacaksın. (Eğil kalk belini mahvediyorsun) diyor. Bunları söyleyen annem, maşallah 74 yaşında. Bütün gün hiç oturduğunu görmem

. Anne yoruldum biraz dinlenelim mi diyorum

. Sen dinlen ben biraz daha çalışcağım deyip. Akşamı ediyoruz. Dediğiniz gibi bel ve ayak ağrısından duramıyor,şimdi.Doktorda bana (beline dikkat et kesinlikle bahçe işi yasak) dedi.
Bence sizde çok yoruyorsunuz kendinizi. Onlarca çiçekle uğraşmak hiç kolay değil. Ahh ah bu çiçek aşkı, bizi yataklara düşürdü

. Sevgilerimle.