Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Bu ara çok yoruldum ablacım. Her konuda böyleyim ben. Bir şey hemen olacak. Zavallı eşimde bana ayak uydurmaya çalışıyor  . Ben hasta olduğumda yatmam zaten, Allah yatırmasında. Çoğu zaman ayakta geçiriyorum. Yatarsam sanki daha çok hasta olucakmışım gibi geliyor.
Daha fotoğraflayamadığım bir bölüm var. Eşim bunları yaparken, ben çimi kaldırdım. Tahta set yaptım. Yaklaşık6_7 metre alan. Toprak taşıdım, gübre karıştırdım. Çıkan çimleri el arabasıyla arkaya taşıdım vs. Sonra saksıdaki çok sıkışık çiçekleri oraya diktim. Sağolsun biraz oğlum yardım etti. Onunda son yılı ara vermeden ders çalışmaya başladı. Vakti olmuyor.
Şu işler bitse bir toparlansam süper olacak  . Bodrumu boşaltıp orayı temizleyip, badana boya, raf yapmayı düşünüyoruz. Ortaya çıkan şeyler beni çok mutlu etti  . O yüzden yorgunluğumu unutuyorum teşekkür ederim  . Sevgilerimle.
|
Sevgili aleydi sizi çok iyi anlıyorum, 4-5 sene öncesine kadar ben de senin gibi bir işe başladım mı hemencecik bitiversin istiyordum, bitmezse şayet o gece bana uyku yoktu, ertesi günkü işlerimi gece kafamı yastığa koyunca sıraya koyardım ve ertesi gün gözlerimi açar açmaz gece yatakta sıraladığım işleri bir bir yapardım.
Ben gençliğimin kıymetini hiç bilmedim, şimdi sağlığın ne kadar önemli olduğunu anladım ama geri dönüş yok artık.
Gücüm tükendi, bel ve sırt ağrılarım gün geçtikçe çoğalıyor öyle olunca da günlük performansım azalıyor, o yüzden sağlığına dikkat et diye demiştim ama elimizde mi ki... ama yine de istirahat iyidir. Sevgilerimle