View Single Post
Eski 08-07-2015, 21:00   #764
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Her şeyin evveli sağlık, sağlığın, keyfin yerinde olmadıktan sonra kaz tüyü minderli salıncağın olmuş ne fayda? Biliyorum hep çalışmak, bahçeni daha da güzelleştirmek istiyorsun ama biraz da dinlenmene bak bence... [/QUOTE]

Yıl 1999 mesai saatinin sonu. Elimi makinaya kaptırdım. Bir kesik oluştu. Bütün arkadaşlarım etrafımda pervane oldular. Ben koşuyorum fabrikanın sağlık bölümüne doğru. arkadaşlarımda benle birlikte koşuyorlar. 24:15 Servisler kalkıyor. Eşim askerde. Arkadaşlar geldiler, arabaları evde, alıp gelelim mi hastaneye götürelim mi diye. Yok dedim iyiyim. 24:30 olmuş saat, eve nasıl gidicem . Servisler kalkmadı ki dediler. Kimse servise binmemiş.50_60 tane otobüs. Sadece benim servisimi bekletebilirlerdi. Herkes beni gördü etrafımı sardılar iyimisin diye. O an hayatımda en duygulandığım anlardan biridir. Hayatım boyunca hiç unutamıycağım. Şuanda da çok duygulandım. Siz böyle sağlığımla ilgilenince.

Tatlı yorgunluklar. Haklısın sağlık olmayınca hiç bir şeyin kıymeti olmuyor. Ben bugün çok mutluydum. Aradığım kafamdaki şeyleri bulunca , hasta olsam da, unuttum. Şimdi bir an da arttı. O telaşla fark edemedim demekki.Teşekkür ederim, sizin gibi beni düşünen arkadaşlarımın olması, çok büyük mutluluk. Bahçem güzelleşsin istiyorum da . Sürekli bir şeyler çıkarınca , sürekli dağılıyor .Görüşürüz, sevgilerimle.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön