Her şeyin evveli sağlık, sağlığın, keyfin yerinde olmadıktan sonra kaz tüyü minderli salıncağın olmuş ne fayda? Biliyorum hep çalışmak, bahçeni daha da güzelleştirmek istiyorsun ama biraz da dinlenmene bak bence...

[/QUOTE]
Yıl 1999 mesai saatinin sonu. Elimi makinaya kaptırdım. Bir kesik oluştu. Bütün arkadaşlarım etrafımda pervane oldular. Ben koşuyorum fabrikanın sağlık bölümüne doğru. arkadaşlarımda benle birlikte koşuyorlar. 24:15 Servisler kalkıyor. Eşim askerde. Arkadaşlar geldiler, arabaları evde, alıp gelelim mi hastaneye götürelim mi diye. Yok dedim iyiyim. 24:30 olmuş saat, eve nasıl gidicem . Servisler kalkmadı ki dediler. Kimse servise binmemiş.50_60 tane otobüs. Sadece benim servisimi bekletebilirlerdi. Herkes beni gördü etrafımı sardılar iyimisin diye. O an hayatımda en duygulandığım anlardan biridir

. Hayatım boyunca hiç unutamıycağım. Şuanda da çok duygulandım. Siz böyle sağlığımla ilgilenince

.
Tatlı yorgunluklar

. Haklısın sağlık olmayınca hiç bir şeyin kıymeti olmuyor. Ben bugün çok mutluydum

. Aradığım kafamdaki şeyleri bulunca , hasta olsam da, unuttum

. Şimdi bir an da arttı. O telaşla fark edemedim demekki.Teşekkür ederim, sizin gibi beni düşünen arkadaşlarımın olması, çok büyük mutluluk. Bahçem güzelleşsin istiyorum da . Sürekli bir şeyler çıkarınca , sürekli dağılıyor

.Görüşürüz, sevgilerimle.