View Single Post
Eski 08-07-2015, 20:41   #763
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sevgili aleydi çok geçmiş olsun, hasta hasta bir de yastık almaya mı gittin? ellerine sağlık çok güzel olmuş. dinlenmeden koşuşturursan hastalığını çabuk atlatamazsın, biraz dinlen bence, salıncak kaçmıyor ya... farkındayım bu günlerde kendini çok yıpratıyorsun, tekrar çok geçmiş olsun.

Bu ara çok yoruldum ablacım. Her konuda böyleyim ben. Bir şey hemen olacak. Zavallı eşimde bana ayak uydurmaya çalışıyor. Ben hasta olduğumda yatmam zaten, Allah yatırmasında. Çoğu zaman ayakta geçiriyorum. Yatarsam sanki daha çok hasta olucakmışım gibi geliyor.

Daha fotoğraflayamadığım bir bölüm var. Eşim bunları yaparken, ben çimi kaldırdım. Tahta set yaptım. Yaklaşık6_7 metre alan. Toprak taşıdım, gübre karıştırdım. Çıkan çimleri el arabasıyla arkaya taşıdım vs. Sonra saksıdaki çok sıkışık çiçekleri oraya diktim. Sağolsun biraz oğlum yardım etti. Onunda son yılı ara vermeden ders çalışmaya başladı. Vakti olmuyor.
Şu işler bitse bir toparlansam süper olacak. Bodrumu boşaltıp orayı temizleyip, badana boya, raf yapmayı düşünüyoruz. Ortaya çıkan şeyler beni çok mutlu etti. O yüzden yorgunluğumu unutuyorum teşekkür ederim. Sevgilerimle.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön