Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili aleydi, çok güzel olmuş.güle güle sallanıp saltanatını yaşarsın. en zevkli işi de (boya) size kalmış. tabi önce bir renge karar vermelisiniz. bana kalsa böyle doğal kalsın derim. üzerine bir yat verniği tamam. minderlerini istediğin gibi yapabilirsin rengarenk bir kaç da çiçekli kırlent ooohhh! yan gel keyfine bak! kim bilir belki yolumuz düşerse oralara salıncakta sallanırmışım. sevgiler
|
Bende boyamasam diyorum. Orjinalinde salıncak beyaza boyanmış. (Beyaz ahşap boyası yok, yağlı boyayla yapacaksınız) dedi birisi. Yağlı boya da kullanmak istemiyorum ahşaba yazık. Yat verniği var renksiz olandan evde. Onunla boyarım herhalde. Beyazı da çok seviyorum aslında. Yarın minderlerin, yastıkların kumaşını almaya gideceğim. Onları bir dikeyim , bu renge yakışırsa böyle kalır. O zaman karar veririz artık

.
İnşallah arkadaşım çok mutlu olurum. Buyurun gelin hiç çekinmeyin. Başım gözümle, ağırlamaya çalışırız. Az önce eşime (biraz sallanalım )dedim. Allahtan komşular tatilde. Biri görse bizi gülerdi herhalde

. Gecenin bir vakti, yeni yaptık salıncağı oturup sallanıyoruz.

.Teşekkür ederim sevgilerimle.