View Single Post
Eski 06-07-2015, 21:57   #276
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
[QUOTE=aleydi;1393871] 16 Tür daha mı. Hayranım valla sevgili Münevver48 ve size. Hem bahçe, sevgili Münevverin bir de balkonu var. Sonra kaktüs sukulentler. Nasıl zaman ayırabiliyorsunuz. Ben sadece bahçeyle günde 2 saat, en minumum ilgilenmem gerekiyor.Ot yol, zaralılarla mücadele, tek tek sohbet, hal hatır sorma Günde 1 saat sadece bunlar için geçiyor.

birisi benden mi söz ediyor? kulaklarım çınladı sevgili aleydi.sevgili akçabardak arkadaşıma katılıyorum. ben de sukulentleri seviyorum. hiç beni yormuyor.aynen kaktüslere de pek sıcak bakamıyorum. bende taş kaktüslerin den istiyorum. şimdilik uzak durmaya çalışıyorum. atlaslar yılbaşılar hayranlık duyduklarım. aleydicim bahçen gün geçerek güzelleşiyor. keyifle bahçende geziyorum.
bahçe en yorucu olan bende çalıya ve güle ağırlık verdim. saksı çiçeklerim ve tabi balkon salon yılda bir kez gerek olursa toprak saksı değişiminde yoruluyorum.ne yaparsın ''gülü seven dikenine katlanırmış'' onlar için özel ormana gidiyorum gübre toplamaya, emeğimin karşılığını çiçeklerim de bana veriyor. gerçekten çok severek yapıyorum sevgili arkadaşım. yorgunluk olmuyor desem yalan olur. ama onların güzelliği her şeyi unutturuyor.
hayaller bitmiyor bitmesini de istemiyorum.hayal kurmalıyız da, yoksa insanın hevesi biter. beynim sürekli çiçeklerim için yeni projeler üretiyor. ama şartlar şimdilik bizi zorluyor. önümüzdeki yıllarda kısmetse inşallah yapmak nasip olur.

sevgili akçabardağım, 16 çeşit hııım merak ettim. yeriniz yoksa hiç kendinizi üzmeyin derim ama küçük bir odanız olduğuna göre fazla düşünmeyin benim sukulentler açık balkonda kışı geçirdiler. yani ısıtıcıya gerek duymadan odada bakabilirsiniz. sevgi ve selamlar.

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön