View Single Post
Eski 06-07-2015, 18:32   #275
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
16 Tür daha mı. Hayranım valla sevgili Münevver48 ve size. Hem bahçe, sevgili Münevverin bir de balkonu var. Sonra kaktüs sukulentler. Nasıl zaman ayırabiliyorsunuz. Ben sadece bahçeyle günde 2 saat, en minumum ilgilenmem gerekiyor.Ot yol, zaralılarla mücadele, tek tek sohbet, hal hatır sorma Günde 1 saat sadece bunlar için geçiyor.
İnternet siparişlerimin çoğundan memnun kalmadım. Rizozomlular bile büyümedi. Fideler burada serada aldıklarımdan çok minikler, haliyle zor büyüyorlar. Sukulentlerin internet satışları nasıl size sorayım dedim.Memnun kaldınız mı?Kaktüslerin çiçekleri çok güzel. Tabi dikenler can yakıcı. Sukulentler daha kanaatkarlar. Şimdi hiç sırası değil bu sohbetlerin. Kışın dışarda da kalamaz bütün türler. Sonra ben onlarla evde naparım. Sn Celalim01 in dediği gibi kaçak kat çıkmak zorunda kalırım.Kolaylıklar diliyorum.

Evet 16 tür daha sevgili aleydi, hayranınız için teşekkür ederim. Zaman ayırma konusunda pek fazla zaman istemiyorlar, çok kanatkarlar haftada bir sularını, besinlerini ve sevgini verirseniz değmeyin keyiflerine.

Çiçeklerden daha kolay bakımları, bahçenin işi zaten hiç bitmiyor, saksı çiçekleri de öyle hiç dertleri bitmiyor, sukulentler bana daha kolay geldi, tek sorun kışın yer meselesi, kışın ne su istiyorlar ne bakım, tek dertleri açık hava ama üşümemeleri gerekir, bazıları dışarıda kalabiliyor.

Yer meselesi yüzünden kararımı bekliyorum demiştim, yoksa hemen bir tıkla sukulentler elimde olacaklar sevgili aleydi. Artık kat mı çıkılacak, küçük bir odam var onlara o odayı mı tahsis edeceğim bilemiyorum hala düşünmedeyim.

İnternetten sukulent ilk defa sipariş vereceğim sevgili aleydi, tanınmış siteleri tercih ediyorum sorup soruşturma safhasındayım şu an, bir site buldum büyük ihtimalle oraya sipariş vereceğim, şimdilik beklemedeyim. Sevgiler

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön