View Single Post
Eski 06-07-2015, 11:43   #273
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Yeni yeni sedum ve sukulentlerim oldu. Arkadaşlarım sayesinde bu türlere sahip oldum. Sonrasında beğenim arttı. Ne zamandır merak ettiğim bu bölümü gezme fırsatım oldu.Sayfanızı keyifle gezdim. Çiçekleriniz gibi hepsi birbirinden güzel sevgili Akçabardak.Özellikle türlerin özelliklerini alıntı yapmanız, çok yaralı olmuş. Sevgiler.

Sukulent sayfama hoş geldiniz sevgili aleydi, beğenmenize sevindim her zaman beklerim, darısı sizlere olsun inşallah. Sukulentlere bir kere bulaştınız mı... gerisi geliyor demek ki, ben de sizin gibi ilk Sedum Palmeri ve iki yaşlı kaktüsle yola çıkmıştım, yol uzadıkça önüme neler neler çıktı, sonrası gördüğünüz gibi her şey ortada, geriye bir dönüp baktığımda bir sürü sukulentlerim oluvermiş çaktırmadan, hala daha sukulent peşindeyim, 2-3 gündür taktım kafaya sukulent sitelerini dolaşıyorum tam 16 çeşit biribirinden güzel sukulent işaretledim, sipariş vermek için kararımı bekliyorum

İnsan bu güzellikleri görünce ne yapacağını bilemiyor dolayısıyla beğenimiz haliyle artıyor, Kaktüsçüler bana kızmasın ama dikenlilerle pek geçinemiyorum, dikenleri batınca kızarıp şişiyor, uyuşuyor ve 3 gün boyunca ağrı yapıyor, kaynana topuzum zaman zaman canımı acıtıyor, bir tek ona katlanıyorum o yüzden sukulentleri daha çok sevdim.

Sukulentler hakkında hiç bir bilgim olmadığı için biraz araştırıyorum ve o yüzden alıntılayıp yazmaya çalışıyorum istekleri nedir ne değildir diye. Uğradığınız için teşekkür ederim, Sevgilerimle

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön