Sevgili Losoari,
Cumhur gerçekten çok özel bir can. Bugünlerde epey yoğun çocuğum. Neden mi? Malum, annesi hasta oldu çocuğun; her yeri ağrıyordur. Masaj yapıyor vakit buldukça. Nasıl biliyor neremin ağrıdığını, inanılır gibi değil. Bir de Cingöz ve Zeytin'in bütün temizliğinden sorumlu hissediyor çocuk kendini. Onları yatarken yakalamayagörsün, tepeden tırnağa yalıyor. Hele ki Cingöz'ü! Eve giren bir sinek bile barınamıyor ayrıca, canlı sineklik Cumhur. Havada yakalıyor. Tam videoluk aslında ama denk gelip de çekemedim.
Evvelki Gün Zeytin'in kardeşi Çakıl için çok üzüldüm. Sabah saatlerinde bozuk olan camı açmış ve camdan düşerek kaybolmuş. Görenler topalladığını söylemişler ama aramalar yanıt vermedi. Bir süre sonra bir yerde baygın olarak bulunarak barınağa götürüldüğünü öğrendik. Barınakta iç kanama için iğne yapmışlar hemen şükür ki. Sonra oradan alınarak kendi veterinerine götürüldü ve ne yazık ki kötü bir kalça kırığı olduğu çıktı ortaya. Operasyon için çok riskli bir bölgeymiş. Zaten genel durumu da şimdilik pek iyi değil. Çişini yaptı ama henüz kakasını da yapamamış. Dualarımız Çakıl için.
Fincanım!!! Dinmeyen yürek sızım. 11 Temmuz'da tam bir yıl oluyor yokluğu. Şuan bile gözyaşlarımı tutamıyorum. Çok özledim kızımı. Hiçbiri dolduramıyor yerini. Mesela Fincan "anne" diyordu. Diğerlerinin hiçbirinde anne olamadım. Ellerimde can verseydi kızım belki bu kadar acımazdı canım. Ama ne olduğunu bilmemek, aç mı, susuz mu düşünmek, kar yağdı, yağmur yağdı ne oldu demek çok acı veriyor. Hala bir mucize için dua ediyorum. Kınalı kuzum, yürek sızım... Ne olur gelse de bir kere "anne" deyip atlasa boynuma! Hıdırellezde bile gül dalına onun resmini astım, adını yazdım...
....................................
Neyse akşam akşam üzmeyeyim sizi. Güzel şeyler de oluyor. Yeni civcivlerim çıktı.
Eklenti 563938
Eklenti 563939
Bakın bu civciv şapkalı olacak. Şapkalı bembeyaz bir tavuğum var. Onun yumurtasından çıktı herhalde.
Eklenti 563940