View Single Post
Eski 03-07-2015, 23:42   #1296
lusoari
Ağaç Dostu

lusoari's Avatar

Giriş Tarihi: 08-09-2012
Ah Loveforlife ablam ahhh çiçeklerin her zaman ki gibi muhteşemler ama benim en çok hoşuma giden şey hayvan dostların...
Zeytin daha bebekken kimse onun büyüdüğü zaman bu kadar güzel olacağını düşünemiyordu (çirkin ördek yavrusu masalı gibi).
Benim gönlümde senin bütün kedilerinin yeri ayrı ama aralarında dört tanesi var ki onlar benim için bambaşka!
Cumhur'u çok seviyorum sebebi ise o dünyaya kalbiyle bakmasını biliyor ve böyle bir canla yaşamak diğer bir çok canla yaşamaktan çok daha keyif verici bir durum, bunu sadece yaşayan bilir.
Zeytin ve kardeşi için verdiğin onca çaba hala dün gibi aklımda onlar benim için çok özeller (smokinli kardeşler).
Dördüncü ise asil mi asil bir kız, garibanın kalbi neyse aklıda odur derler ya ben hala belki bir umut geri gelir diye hala gözüm ilanlarda...
Neyse ablam bu saatde çenem düştü, belki de biraz dertleşmek istemişimdir bilmiyorum ama hayvanların çok şanslılar çünkü senin gibi tertemiz kalpli bir dostları var, sen de çok şanslısın çünki onlar gibi CAN dostların...
Birlikte geçireceğiniz nice, mutlu, sağlıklı uzun ömürler diliyorum hepinize.

lusoari Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön