Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
İnternetten aldığım fideler çok minikler. Bir türlü büyümüyorlar. Küpeli fidesi kaldım 10 cm geldi. 1 ayı geçti hala hiç büyüme belirtisi yok. Seradan aldıklarım çiçek açtı. Guara da almıştım onlarda çok minikler. O yüzden internet en son tercihim olacak. Hatta istemiyorum almak.Hayal kırıklığına uğradım  .Keşke tohumken haberim olsaydı. Kolay olurdu göndermek.
Bu çimlenenler kardinal sarmaşığı o zaman. İlk hallerinin fotoğraflarını da bulamadım. Biraz daha bekleyelim belki çimlenirler.
Sana diyorum da , bende başlıyorum gezmeye. Sonra çıkmak zorunda kalıyorum. Tekrar tekrar aynı bölümleri gezdiğim çok oldu  .Kısmet bakalım. Gezersin
|
Leonardit ve hümik asit uygulaması yapmadınızmı hiç? Ben de tp etkinliğinden edindiğim tohumların yavaş büyümesinden şikayetciydim leonardit ekledim toprapa farkı birden gözlemledim sn ismail kuzucu humik asit kullanıyor bence sizde hümik asit alıp kullanabilirsiniz hem bitki dayanıklı hale geliyor : )
Aman boşverin büyümesinler benim beyaz sandığım da morda foruma attıktan sonra kurumaya başladı ve ikiside sebebsiz kurudu kimin marifeti acaba

neyse lalecide çelikleri var olmadı ona gönderdiklerimden çelik istiycem : ) nedir bu halimiz hiçbir şeyi beceremiyoruz

nazar var kesin : )