Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tilki Mete
Valla bende tadını çok merak ediyorum ama internetten okuyunca heleki zenn gardendeki açıklama ile bu varsayıma vardım belki çabuk gelir cabuk gelirse hem meyve hemde tohum paylaşırsınız artık : ) 
En kısa zamanda bir kaç sayfayı daha baştan sona gezicem sn heyyamollanın bahcesini ilk üye olduğum zamanlardan beri takip ediyorum sn ismail kuzucununkinide başka bahcelere hiç bakmadım bunlarıda düzenli takip etmiyordum zaten  boş bir vakitte tamamına bakıcam kısmet olursa : )
|
İnternetten aldığım fideler çok minikler. Bir türlü büyümüyorlar. Küpeli fidesi kaldım 10 cm geldi

. 1 ayı geçti hala hiç büyüme belirtisi yok. Seradan aldıklarım çiçek açtı. Guara da almıştım onlarda çok minikler. O yüzden internet en son tercihim olacak. Hatta istemiyorum almak.Hayal kırıklığına uğradım

.Keşke tohumken haberim olsaydı. Kolay olurdu göndermek.
Bu çimlenenler kardinal sarmaşığı o zaman. İlk hallerinin fotoğraflarını da bulamadım. Biraz daha bekleyelim belki çimlenirler.
Sana diyorum da , bende başlıyorum gezmeye. Sonra çıkmak zorunda kalıyorum. Tekrar tekrar aynı bölümleri gezdiğim çok oldu

.Kısmet bakalım. Gezersin