View Single Post
Eski 29-06-2015, 20:50   #41
SİMERA
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 27-06-2015
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sakagun Mesajı Göster
Patateslerin alt kısmının kaba değmemesi gerekiyormuş. Kürdanlarla destekledim.
kaba değsede farketmiyor.Daha önce ki 4-5 kez çillendirme deneyimimden yola çıkarak söyleyebilirim.

Şu anda oldukça yapraklı biçimde balkonumda 2 yumrum var.Yaprakları kavurulup yeniliyor ama denemedim.Her ne kadar zamanı geçtiği söylensede deneyimlemek amacıyla fideleri ana gövdeden kopartıp çimlendirmeyi düşünüyorum.Bir ara resmini çekip eklerim.

Hem yurdumuza ithal gelen turuncu hem de Mersin de yetişen ve şahane lezzette reçel yapılan kırmızı tatlı patateslerden çimlendirmiş amatör olarak kırmızı patatesin tadını çok beğeniyorum.Hem tatlı yapılıyor hem de kızartıp öylece yeniliyor.

SİMERA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön