Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sakagun
Patateslerin alt kısmının kaba değmemesi gerekiyormuş. Kürdanlarla destekledim.
|
kaba değsede farketmiyor.Daha önce ki 4-5 kez çillendirme deneyimimden yola çıkarak söyleyebilirim.
Şu anda oldukça yapraklı biçimde balkonumda 2 yumrum var.Yaprakları kavurulup yeniliyor ama denemedim.Her ne kadar zamanı geçtiği söylensede deneyimlemek amacıyla fideleri ana gövdeden kopartıp çimlendirmeyi düşünüyorum.Bir ara resmini çekip eklerim.
Hem yurdumuza ithal gelen turuncu hem de Mersin de yetişen ve şahane lezzette reçel yapılan kırmızı tatlı patateslerden çimlendirmiş amatör olarak kırmızı patatesin tadını çok beğeniyorum.Hem tatlı yapılıyor hem de kızartıp öylece yeniliyor.