Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
|

sevgili akçabardak, harika bunlar tam benlik renkleri var. siz yine olgunlaşan tohumlardan alın elinizde bulunsun. bahçende lisiantuslar çok asil durmuşlar. peki bunların bakımı denildiği gibi zor mu? yani sıcaklara dayanma gücü nedir. sizce yetiştirme şansım var mı? bu yıl almadığıma çok pişman oldum. havalar serin gidiyor aslında iyi adapte olacakmış.hava yine bulutlu yağmur yok ama rüzgar çok. neyse arkadaşım lisilerini keyifle seyreyle.

sevgiler.[/QUOTE]
Sevgili münevver bence de tam senlik her bahçede olmalı bence, çiçekleri oldukça uzun kalıyor üzerinde.
Bakımına gelince işte onu hiç sorma, bakım pek fazla istemiyor suyunu verirsen çok mutlular ama yetiştirmesi bir dert, olay çimlenene kadar fide haline gelene kadar çok ağır büyüyorlar ve çok dikkat istiyor, hastalanmamaları için ilaçlamak gerekiyor, daha çözemedim isteklerini Şubat ayından beri büyütmeye çalışıyorum.
Sıcaklardan pek etkilendiklerini sanmıyorum hele de bizim ılıman iklimde kışı daha rahat atlatıp ikinci senesinde erkenden açıyorlar.
Bence senin bahçende de olur yarı gölgeye dikersin çok keyifli olurlar. Denemeye değer bence. Sevgiler.