View Single Post
Eski 28-06-2015, 22:56   #689
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 Mesajı Göster
Oralarda olsak eşinizle birlikte neler yapardık neler. Bende meslek lisesi mezunuyum. Elimden iş gelir. Becerim vardır. Çiçeklerim için sedirlerini kendim yaptım. Evimdeki hazır elbise dolabını kendim kurdum.Rahatsızlıktan dolayı su bazlı hariç boyalara yaklaşmıyorum. Duvar ,bahçe boyama ,örme yapıyoruz kendi çapımızda.

Birlikte tezgah açardık. Çiçekler için para biriktirmek lazım nede olsa. Becerikli insanları severim.Evimde yapılan elbise dolabı ,televizyon ünitesi benzeri ürünler benim kendi çizimimdir. Tabi malzemeleri kesme ,yapma şansımız yok, elimizde öyle aletler yok. Biz çiziyoruz mobilyacı yapıyor.

Sandalyeler güzel ama eğik oturmak gerekir. Oturunca insan kendini nasıl hisseder denemek lazım.
Eşim çok yeteneklidir. Yürüme yolunu, kaldırımları, köpek kulübesini, bahçesini, verandanın üzerini, evdeki mobilyaların bir kısmını hep kendi yaptı.Biz kestirip, bantlatıyoruz, montajını kendisi yapıyor.Sadece kaynak yapamıyor migreni var o yüzden. Evet yakın olsak mutlaka güzel çalışmalar olurdu. Ben sürekli ona örnekler buluyorum sağolsun beni kırmaz.

Sandalyeler, bir mağazanın katoluğundan. Denenmiş olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum. Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön