View Single Post
Eski 26-06-2015, 16:34   #579
lusoari
Ağaç Dostu

lusoari's Avatar

Giriş Tarihi: 08-09-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
Ayy muhteşemmiş bu lusoari, yoksa bize getirdiğin çelikleri bundan mı almıştın 3 çelik ilk başlarda cok güzeldi, tamam tuttular dedim ama önce ikisini kaybettim, şu anda da sonuncusu ellerimden kayıp gidiyor sanırım Yakınlarda bir bahçede gördüm dün, kırmızı renkteydi.. Olmadı ona yaklaşı yaklaşı veririm artık Bu bitkiden çelik alıp suda kök yapmasını beklesem sonuç yine hüsran mı olur acaba? Bidee.. Bana verdigin, kurdele çiçeğine benzeyen ama yaprakların altı mor olan bitkinin adı nedir güzel kardeş?
Beğenmene çok sevindim Sevgili hira ablam Sana verdiğim benim diğer abutilondan (sayfamda mutlaka resimleri vardır ama şimdi yenisin çekip eklerim).
Bu bir hibrit tür burada bir arkadaş net.ten tohum siparişi vermişti ama sadece bir tanesi çimlenince korkudan her uzadığında çelik alıp durdu ama hiçbiri tutmayınca bitkiyi kaybetmemek adına bunu bana verdi bilseki bu kadar güzel eminim geri ister
Sana verdiğimle kıyaslarsam büyümesi çok yavaş budanıncada onun kadar dallanıp budaklanmıyor sanırım hibrit tür olduğu için öyle ama merak etme çoğaltmayı başarırsam söz ilki senindir.
Kurdele çiçeğine benzettiğin bitkinin ismi Rheo Türkçe de Musa'nın beşiği, bebek beşiği gibi isimlerde veriliyor ama bu telgraf çiçeğinin akrabası suyu ve güneşi çok seviyor. Onun annesine laboratuvarda bakıyorum pazartesi günü genel görünüşünü resimler paylaşırım.

lusoari Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön