Arkadaşlar, iyi dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ederim, Sağolun, Varolun..
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi happygarden
Maşallah domatesler harika olmuş. İlaçlama vesaire yaptınız mı hiç
|
Sayın Happygarden; Kimyasal ilaçlama yapmadım, sonuçta bunları kendim için üretiyorum, eğer tedavi edemeyeceğim bir böcek veya hastalıkla
karşılaşırsam yemem mantığıyla hareket ediyorum, hastalıklara karşı aspirin ve oksijenli su - böceklere karşı arap sabunlu ilaç
veya tesbih ağacı tohumlu ilaç kullanıyorum, Bahçem organiktir.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Laleci_03
İyi bari geçen seferden nazarım değmemiş, demek oluyor ki benim nazarım değmiyor, yok öyle bir şey, aklandım  
|
Sayın Laleci_03; kardeşim benim, senin kalbini tanıyorum

) senden nazar falan çıkmaz, senin nazar lafta kalır

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dongyul
Abi domatesler çok güzel görünüyor cinsi nedir?
|
Sayın Dongyul; Cinsini bilmiyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Robin Oskay
Arkadas helal olsun , ne guzel yetistirmissin domatesleri..Bu guzellikte ilk defa goruyorum.Bende soyundum domates yetistireyim diye bayaga ugrasiyorum ama sizinkileri gorunce imrendim gercekten.Bravooo ...Birde ben normal bir domates cikacak diye paralaniyorum , biber gibi bir cinsle karsilastim ve biraz da sasirdim tabi..Neyse sonradan anladimki bu degisik bir cins domatesmis , lakin sizinkileri gorunce imrendim gercekten.
|
Sayın Robin Oskay; Gerçekten biber gibi domates, Sayın Akçabardak demese anlayamayacaktım, Sayın Akçabardak bu domatesi tohum paylaşım
etkinliğinde yöresel ismiyle Keçi memesi domates ismiyle paylaşıma sundu. Ben yetiştirmediğimden, yani yeşil halini bilmediğimden böyle bibere
benzer hali banada ilginç geldi.
Çok mutluyum ki

Sayın Akçabardak bana bu domatesin fidelerinden göndermişti, Bahçemde 3 adet bu domatesin fidelerinden de var