View Single Post
Eski 25-06-2015, 08:12   #70
Andora
Ağaç Dostu

Andora's Avatar

Giriş Tarihi: 15-02-2011
Geçen sene genel olarak sıkıntımız hem bahar hem de yaz aylarının aşırı yağışlı olmasıydı, kendi adıma bu yıl ki sıkıntım bahar da dahil olmak üzere köyün neredeyse hiç yağış almaması ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi ne yazık ki...

Bahar yağmurlarının eksikliği çiçek tohumlarında büyük kayba neden oldu, bir türlü ısınamayan hava nedeni ile ailemin yazlığa gidişi oldukça gecikince yazlık sebzeler fidelenemedi, kıştan çıkan sıkışmış toprak her şeyi daha da zorlaştırdı...

13-20 Haziran haftasını orada geçirdim. Yağmuru seyretmek benim için inanılmaz zevk aldığım bir keyif, hele Trakya'da yağmur tam bir görsel şölendir. Konum itibari ile Tekirdağ ile Kırklareli'nin tam ortasında, neredeyse ikisine de eşit mesafedeyiz. Pazar gününden itibaren her günün öğleden sonrası manzara hep aynıydı, önce hava kapanıyor ve kararıyor, diyorsunuz ki yağmur şimdi indi inecek, civardaki köylerin üzerinde çakan şimşekleri görüyor gök gürültüsünü işitiyorsunuz ve diyorsunuz ki an meselesi, sora bulutlar aralanıp güneş çıkıveriyor... İçinde bulunduğumuz şartlar çerçevesinde en iyisini yapmaya gayret ediyoruz, umarım ileriki zamanlar daha iyi gelişmelere gebedir...

Andora Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön