View Single Post
Eski 24-06-2015, 22:34   #59
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eneskrky Mesajı Göster
Çokk teşekkür ederim ablacım darısı başına sende başarırsın ben inanıyorum
Özel bir sırrım yok aslında sadece herkesin bildiği şeyleri uyguluyorum onlarda bana gülümsüyorlar hee sadece bi sırrım var onları fazlasıyla sevgi gösteriyorum belki ondandır

şey şaka bi tarafa ablacım ben şöyle yapıyorum
Aldığım yumruları ayırıyorum 2-3 yumru kalacak şekilde sonra bunları çimlendirdikten sonra yerine dikiyorum ;yeride güneşte çok güzel oluyor deneyimim böle yani
sonra 15-20 cm olunca uc kısmını keserek dallandırıyorum sonra birazdaha büyüyünce bu işlemi bi daha yapıyorum ama, bu bodur türlerde 1 kere yeterli.
sonrada artık beklemeye geçiyorum kemik unu veriyorum o potasyum kalsiyum açısından zengin olduğundan çiçek açtırmada çok başarılı sonra duamı edip bekliyorum
bide çiçekleri geçince çiçeğe en yakın yapraktan kesiyorum buda 2 yeni çiçek sapı çıkmasını sağlıyor
Teşekkür ederim kardeşim vermiş olduğun bilgiler için. Kemik unu dikkatimi çekti, onu nereden temin ediyorsun? ilk defa duyuyorum.

Nasip kısmet olursa seneye ben de denemek istiyorum, bakalım başarılı olabilecekmiyim, senin yıldızların beni gaza getirdi Bir şey daha sorayım, senin yıldızların bahçede mi... yoksa saksıda mı? tekrar teşekkür ederim güle güle büyüt hepsini.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön