Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
  sevgili akçabardak, ne güzel bahar çiçeklerin yerini yaz çiçekleri doldurmaya başlamış. beyaz kına çiçeğin pek hoşmuş. nikotina şimdilik beyaz sonradan ren değiştiriyor mu acaba? pamuk çiçeği de hep hoşuma giden bir çiçek biraz tanıtılması ve yaygınlaştırılması gereken bir çiçek türü. ilk tarlakuşu arkadaşın bahçesinde görmüş çok beğenmiş idim. dün aradımda bununla ilgili bir başlık var mı diye sitede bulamadım veya gözden kaçırmış da olabilirim. inşallah o güzel çiçeklerin tohumlarını rüzgar savurur da bütün bahçelerde çiçeklerini görürüz  . sevgiler.
|
Sevgili münevver kınalarım bu sene 3 renk çıktılar beyazları ben de çok sevdim ama beyazlarda hiç katmerli çıkmadı, pembelerde bir iki tane katmerli çıktı.
Nikotinayı şimdiye kadar takip edemedim ilk gördüğümde beyaz ve pembe mavi çizgiler vardı, ne zaman açıyor çiçeği ne kadar dayanıklı hiç takip edemedim ama yaz boyu nasılsa hep çiçekli olacak belki değişiklikleri yakalarım.
Pamuk çiçekleriyle ilgili bu sitede başlık olarak açılmış ama karışık ebegümeci, gül hatmi, lavatere diye karışık 4 sayfadan ibaret, ben bütün sayfaları okumadım birazcık göz attım, benim kiler açmaya başladı artık o başlıkta da paylaşırım.
İstersen sen de bir göz at.
http://www.agaclar.net/forum/bahce-s...eri/7962-2.htm