View Single Post
Eski 21-06-2015, 20:03   #650
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Geçmiş olsun sevgili Asmalıtepe. Pek kucağa alıp sevdirmekten hoşlanmıyorlar. Bir tek yiğenime seviriyor kendini.
Acaip oyucular, o halleri çok güzel. Babam biraz oynadı onunla. Üzerine örtüyü atıyor. Örtüyü çekiştiriyor.Sonra örünün altında bebek gibi yatıyor. Yavaş yavaş ısınmaya başlıyorum. Hem bu sitede ki arkadaşlarımın hemen hemen hepsinin kedisi var. Bu da etkili oldu benim için.
Galiba çocukken hırçın bir kediyle karşı karşıya kalmıştık. Üzerime atlamıştı. O yüzden bende fobi oluştu. Ablamda hiç istemiyordu. Şimdi kucağına alıp seviyor. Benimde geçer inşallah.

Onları sahiplenerek çok iyi yapmışsınız. Allah razı olsun sizden. Hem çok sevimliler. Onlar bizim için de terapi. O oyuncu halleri, bizi neşelendiriyor, içimizdeki karamsarlığı, defresifliği gideriyor.
Sevgili Aleydi ah.. yaramı deştiniz. Bu gün gittim ki ne göreyim: Yine toplayıp götürmüş salak anneleri. Hakaret etmek zorunda bıraktı beni..Çok sevinmiştim bakımlarını tamamen üstlenmekti niyetim. Hatta ayıp söylemek gidip gıdalarını falan da aldım hazırladım. Çünki çok zayıftılar hele anneleri kuru kemik kalmıştı..onları şişmanlatmaya azmetmiştim ama yine yaptı yapacağını hayvan.
Ya bir de eve girip çıktığı yer çok zor ve çok sakat. Bu nasıl taşınıyor anlamıyorum.
Çok bozuldum, üzüldüm ve kendisini bekledim belki yemek yemeye gelir diye, kendisi de hiç uğramadı bugün.
Bu hayvan sevgisi de böyle birşey işte bir de onları merak edip üzülüyorsun bunca telaş arasında.

Canım kusura bakmayın yine duygu selimi sayfaya yığdım, size aktardım.

Alışırsanız bana hakvereceksiniz. Hayvanlar kendine çok bağlıyor insanı. Vakit bulunca dağlarda taşlarda aramayı düşünüyorum onları..

Sizin de eviniz müsait edinin onlardan mutlaka..Gerçi köpek sevgisini biliyorsunuz siz.

şimdilik sevgiler..

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön