View Single Post
Eski 21-06-2015, 05:52   #648
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Sevgili Münevver, sevgili Aleydi, sevgili YeniGine; Teşekkür ederim beğeni ve yorumlarınız beni de kızlarımı da mutlu etti.))

Çok haklısınız korkmakta sevgili Aleydi. Dün öyle birşey oldu ki inanmazsınız.

Bu günlerde Asmalı'ya hergün gitmek durumundayım. Kapıyı açıyorum ki parkta oynayan çocuklar gibi finkatıyorlar evin içinde..Kimi çekyatların tepesinde kimi tezgahların üzerinde. Ama ben içeri adımımı atar atmaz ok gibi fırlayıp merdiven altına gizleniyorlar.

Bir tanesi kaçmakta biraz ağırdı sanırım şunu bir yakalayıp seveyim dedim ve tuttum.

Senmisin bunu yapan o minik haliyle bir mücadele verip kurtulmaya çalışıyor ki şaşarsın. Bir saliselik zamanda iki parmağım üstüne dişlerini bir geçirdi ve resmen kanadı yarası.Ve tabi elimden kurtulup girdi yerine...

Ben ondört yıl Amerikan Terier cinsi bir köpek büyüttüm; Bir gün ne bir yemeğe sundu ne bir asilik veya can yakması olmadı.

Ama kedilerde bu olabiliyor demek ki. Ha kendini korudu kurtulmaya çalıştı o da haklı olabilir ama biraz da boşa dememişler kediler nankördür diye.
Bir de kardeşim dünyaları önüne yığsan yine tezgahlara çıkıyor kapıp kapıştırıyor.

Herşeye rağmen hepsi de çok maasum çok sevimliler.

Sevgiler..

Düzenleyen asmalıtepe : 21-06-2015 saat 05:55 Neden: imla
asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön