View Single Post
Eski 19-06-2015, 08:55   #619
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili Münevver maşallah maşallah evinin bahçesi, köyünün bahçesi bayıldım valla. Hele evinin bahçesindeki o hortumlu yola hep hayranımdır. Köyden ürününüz, bahçenden çiçeğin eksik olmasın inşallah...

Sakızlar harika açmışlar, benim de dondu gitti dediğim sakızlarım yeşermeye başlayınca aman nasıl mutlu olmuş idim, fakat henüz hiç görünürde çiçeği yok maalesef.

Yorumumu yazdım gönderdim ki yeni bir fotoğraf paylaşmışsın; senin de ikinci parmak benim gibi baş parmaktan uzun...

sevgili yenigine teşekkür ederim. köyümüzdeki bahçede bizim pek emeğimiz yok kayınvalidem ve kayınpederimim emekleri ikisi de ileri yaşta olmalarına rağmen toprakla uğraşmayı çok seviyorlar.gözünü toprakta açmışlar. bizde haftada bir uğruyoruz. yani hazıra konuyoruz. ikisininde elleri kolları dert görmesin. bol bol tüketiyoruz. hortumlu yala ortanca düşünüyorum ama yaşarlar mı bilmiyorum evimin kuzey cephesi oluyor. biraz yaz çiçekleri nazlanıyor. güneşi az ve ağaçların gölgesi olduğu için. bu yıl deneme aşamasındayım. başara bilirsem bir gün o yol un etrafı ortanca olacak senin ve ortanca sevenler için bolca resimlerini paylaşırım.

sakızlarının yeşermesine senin kadar bende sevindim. ilerleyen zamanda çiçek açacaklardır.buna da şükür, parmağımı sormayın sizin mesajınızdan sonra fark ettim.biraz ayakkabı alırken sorun oluyor. o kadar da dikkat ediyorum ki göz kaçıvermiş.sevgiler.

sevgili laleci_03 size de çok teşekkür ederim. inşallah ilerde sizinde güzel bir bahçeniz olur. sizde istediğiniz gibi değerlendirirsiniz.

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön