Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Arkadaşlar dışarıda öyle bir yağmur yağıyor ki şu anda anlatamam, bu gün arka bahçede bütün sebzelerime şerbet gübre vermiştim üzerine bu yağmur iyi gelecek ama çok fazla yağıyor, ödüm kopuyor doluya dönüşür de zarar verecek diye, o yüzden uykum kaçtı doğrusu, artık Allahtan hayırlısı yapacak bir şey yok.
Günlerdir yağdı yağacak, her yerleri seller sular götürdü buraya daha yeni geldi ama tam geldi hayırlısı.
|

sevgili akçabardak,inşallah bahçeye yağmur zarar vermemiştir.bizde de hava bulutlu yağmur yağacak gibi,sabah uyandığımda ekim ayının sabahı gibi serin bir hava var. bizde dün iyice çiçeklere su vermiştik. eşim de bana hava yağmur boşuna suluyorsun dedi ama yaz yağmuru bulutlar boşuna da çıkabilir.riski göze alamıyorum. söz konusu çiçekler olunca. geçenlerde yağan yağmur internet bağlantımı kesmişti. su girmiş kablonun içine nasıl olduysa bir haftada zor tamiri yapıldı. birazda elamanların sallaması işi uzatmıştı. korkarım ben yaz yağmurlarından, Allah hatasız versin. hele gök gürültüsü, şimşek çakmaya görsün saklanacak delik ararım.Allah yağmurların da hayırlısını versin bu yıl çok yağmurlardan pek ürün mahsuller de ürün yok.Allah yokluk eksiklik göstermesin.sevgiler

.