View Single Post
Eski 16-06-2015, 22:28   #289
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi samur Mesajı Göster
Ablacim hosgeldin sefa geldin sensiz olmadi alistik sana yoklugun belli oldu hemen, dur sana bir yorgunlik kahvesi yapayim, biraz soluklan yasemin kokulari arasinda seninki kadar ypgun olmasa da idare eder balkon icin. Yalniz ablacim en guzeli bu yasemin cesitleri arasinda sende de olan ful yasemin. Bu sene akdeniz yaseminim cok acmadi, ama ful halen aciyor, pervane yasemin de artik gecmek uzere. Bu arada pasiflora halen acmadi. Iste boyle ablacim bostandakiler yeni ciceklenmeye basladi bakalim nasil olacak? 😃

sevgili samur, teşekkür ederim. kahvede pek güzelmiş, yorgunluğuma iyi geldi. ellerine sağlık canım. inşallah bir gün karşılıklı kahvelerimizi de içeriz mis kokulu çiçeklerimiz eşliğinde balkonda ne dersin.

bende çok seviyorum ful yasemini şimdi benimki de açıyor kokusu harika arada bir hanım elinin kokusu karışıyor ortaya muhteşem farklı bir koku daha oluşuyor. sarmaşık türleri arasında yasemin favori çiçeğim. birde mavisini istiyorum koku yok ama görselliği yeter. pandorada öyle bir karış oldu. pasifloren dikildiği ilk yıl çiçek açıyor ama sizinki niye açmadı acaba? maşallah benim ki hala çiçek açmakta ve üzeri meyve dolu,henüz olgunlaşmış değil. ak deniz yaseminin kokusu biraz ağır geliyor. onun için dikmedim.yıldızı tercih ettim. bitmiyor ki bu yasemin türleri birisini almaya gör.bostanın çiçek açmış yakında meyvesini gösterir. sizde afiyetle yersiniz sevdiklerinle beraber. sevgiler..

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön