View Single Post
Eski 16-06-2015, 21:17   #784
Milla
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe Mesajı Göster
Sevgili Milla ne güzel tam da tavsiye ettiğim gibi bir köpeğiniz olmuş hem de size ihtiyacı olan bir köpek. Çok iyi.
Tahmin edebiliyorum cennetinizde çok mutlu olacağınızı..Çünki aynı duyguları ben de yaşıyorum. Orada iken sanki nefesim genişliyor, müthiş bir sağlık ve enerji yükleniyorum.

Hele de yanlış anlamadım sa torun sahibisiniz. Çok şaşırdım çünki ben sizi çok genç tahayyül etmiştim nedense hep.. Yanlış anlamayın yine de gençsinizdir de..

İşte torun denen o güzellikleri de o cennetinizde görmek öyle mutluluk verici ki bilemezsiniz.

Allahım sağlık ve sıhhatle birarada yaşatsın. Sevgiler..
Sevgili asmalıtepe,
Tekila bizi, biz onu çok sevdik. Kapımın önünde ben evden çıkana kadar nöbet tutuyor. Burada kal kızım dersem kalıyor, gel kızım desem benimle geliyor. Burada herkesin sezonluk köpeği var 6 gündür haşlamak için kemik arıyordum çok şükür bu gün buldum ve bolca aldım. Şimdiye kadar da kemik, et suyu, haşlanmış sosis, salam ve kalın tavuk kemikleriyle idare ettim. Resmen göbek yaptı
Sıhhat konusunda çok haklısınız. İlk günler bahçede çalışırken her kasım ağrıyordu,kasılıyordu, tutuluyordu fakat 2 gündür artık hiç bir kasımda ağrı kalmadı. Allerjilerim, öksürüğüm ve nefesim düzelmeye başladı.
Tek sorun havasına adapte olamadım. İstanbul'a göre mükemmel, çok zaman serin ama nem beni mahvediyor. Nemden nefret ediyorum. Zaten ellerim ayaklarım karlı havada bile ateş gibi yanar, bu nem beni öldürüyor. Alışamadığım için bu aralar tüm eklemlerim şiş kalkıyorum.
Çok genç de sayılmam ama yaşlı da sayılmam 40'lı yaşları sürüyorum. Torun çok tatlı bir gelsin Milla ona neler yapacak.
Tüm dilekleriniz için sonsuz teşekkürler. Sevgi ve sıhhatle kalın...

Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön