View Single Post
Eski 16-06-2015, 20:13   #601
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster

sevgili akçabardak,bazen teknoloji kurbanı oluyoruz. neyse ki giderildi. sizlerle ve siteyle tekrar bir arada olmak çok güzel.teşekkür ederim.güzel dileklerin ve beğenin için. artık ne kadar becerebilirim ortanca bakmasını sularımız çok kireçli hemen yaprakları sararıyor. onun için suyunu dinlendirerek veriyorum. birde toprak çok kaliteli değil. ama deneme aşamasındayım. inşallah beceririm de bahçemin bir bölümünü ortancalar için ayırırım.

sevgili akçabardak, sormuş olduğun çiçek hazeran çiçeği beyaz renkli olan, hazeranlar bahçede kır çiçeği gibi güzel bir görsellik yaratıyor. ben de onların her yerde çıkmalarına izin veriyorum. sevgiler.

Beyaz hazeran karşıdan bukadar mı güzel durur... değişik bir çiçek sanmıştım benim beyaza karşı ayrıca bir ilgim var, nerede beyaz görsem çok hoşuma gidiyor.
Ortancaların bakımı gardenyanın bakımı gibi, güneşli yerleri hiç sevmiyor yarı gölge ya da tam gölgede çok daha iyi gelişiyorlar, yaprakları sararmaması için ben demir sülfat (saçıkıbrıs) verdim bir defa düzelmişlerdi ama ben devamını getirmedim tekrar sararmaya başladılar, bizim sularımız da çok kireçli.
Kolay gelsin sevgiler.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön