View Single Post
Eski 16-06-2015, 15:17   #579
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili aleydi, ben görmeyeli ne güzel olmuş. güllerin çok güzel. kaya bahçen harika canım.kendi çıkan çiçekleri daha çok seviyorum birde haberin olmadan sürpriz çiçek açarsa değmeyin keyfime. birde şu fideler acaba diyorum alev çiçeği floks (fhlox) olabilir mi? bazılarının yaprak formları çok benziyor. karışık da olabilir. aslında bende merak ettim sevgili milla gibi. hadi güzel bir çiçek fidanıdır diyelim. alev çiçeği de çok güzel çiçektir. olmasını isterim üstelik renk yelpazesi de oldukça zengin .bahçene de yakışacaktır sevgili arkadaşım. sevgilerimle.
Arkadaşım özlettin kendini. Evet bahçem bu aralar güzel. Güllerin maşallahı var bu sene. Açmayanlarıda açtı. Gece yüklemeye çalışırım. Çok fotoğraf çektim. Senin o güzel bahçeni ve yorumlarını özledik.

Söylediğin bitkiye benzer bir şeyler ekmişim. Aromatik bitkilerde ekmiştim. Gerçi yaprak yapısı benzemiyor. Diğer merak ettiğim çiçek açtı. Onu da yüklerim gece umarım. Çiçeklerin hepsi açsa , harika olacak sevgili Münevver48. Aslanağızları yeniden tomurcuklanmış. Yıldız çiçekleri tomurcukta, onlarca tür var açmayı büyümeyi bekleyen. Bir 15 gün daha bekliyecem galiba.Çok heyecanlı, ne renk nasıl açacaklarını beklemek.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön