Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili asmalıtepe, maşallah, maşallah, onca dolu vurduktan sonra böyle güzel sebzeler çiçekler çok sağlıklı görünüyor. haseki küpesinin rengine bayıldım benim en favorilerimin arasında olan çıkmış. inşallah pudra pembesi de çıkar. gaye sağlıklı görünüyor abla bitlenmiş gibi gelmedi bana dediğim gibi kolay kolay hasta olmuyor. bit böcek de barınmıyor. sardunyalar çok güzel açmış. güllerini merak ettim yok mu daha tomurcuk kokulu mor pembe açmadılar mı? abla eminim dolu yüzünden geciktiler. sağlık olsun nasıl olsa açacaklar. sebzelerini de sevdiklerinle afiyetle tüketirsin inşallah. sevgiler.
|
Hoşgeldin ablam biryere gitme yaa. İyi ki geldin.
Anlatayım sıkmazsam: Güller yeni yerlerinde iyi sayılırlar. iki günde bir suluyorum orada olsam hergün sulayacağım da. Bunlar köklü gelenlerdi.
Hatta pembe sarmaşık iki gül açtı.
Çelikleri hiç sorma umutsuz vaka sanırım. Orada hatamı da biliyorum direk güneşe çıkarmıştım hem de yerinden oynatmak kötü gelmiştir.
Pasiflorenim yavaş yavaş sarılacak yer arıyor.
Hasekilerin durumu bir gün de değişti ben de anlamadım. Gittim ki hafif yana yatmış gibi ve bir dalında sararma ve siyah lekelenmeler çiçeklerin saplarında da siyahımsı kahverengi mini mini bit görünümleri gördüm sanki.
Ama seninle konuştuktan sonra acaba gübreden mi dedim.Aldığım yanmış gübrede leonardit katkısı var. Ona bağlayarak hemen toprağını değiştim itinayla. İnşallah toparlar ne diyeyim. Sevgiler ve selamlar..