Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe
Sevgili Milla bahçeli eviniz, yeni iliniz hayırlı uğurlu olsun. Allah pişman etmesin, tadını aldırsın. Sizi çok iyi anlıyorum çok istediğiniz yaşam tarzına kavuşmak çok huzur vericidir.
Apartman yaşantısı sıkıyor insanı, ama şimdi kapınızı açtığınızda güneş ve toprak size günaydın diyecek, kuşlar şakıyacak uyandığınıza sevinecekler..Çok sevdiğiniz çiçekleriniz ağaçlarınız yüzünüze gülecekler ve siz hemen onlara koşarak sevindireceksiniz.
Bu tabloda evcil hayvanlarınız da olmalı zamanla..Köpeğiniz, kedileriniz, tavuklarınız hatta keçileriniz ve kuzuları..Çok güzel olacak herşey çook güzeel..
Bu güzelliklerin tam zamanlı yaşanması çok güzel.. arada gitmek yine şehre dönmek kesik kesik yaşamak sanki..haftanın üç günü orada dört günü burada olunca hep özlüyoruz, bir gün bile yıl gibi geliyor..Yine de bin şükür tabii ki,,
Tekrar hayırlı olsun güle güle tadını çıkarın inşallah.
Sevgiler selamlar.
|
Sevgili asmalıtepe, İyi dilekleriniz için çok sağ olun.
Apartman dairesinden sonra bahçeli ev ve il değişikliği bana adeta cennete gelmişim gibi hissettirdi. İstanbul son 3-4 yıldır çok boğuyordu beni.
Son bir kaç aydır ev toplama stresiyle 7 de kalkmaya alışmıştım. Burada yorulup erken yatıyorum ve sabah inanmazsınız ilk kuş sesleriyle, gün doğarken, komşunun yumurtlayan tavuklarını çıkardığı sesle mutlu uyanıyorum.
Yine de kendimi en azından 7 ye kadar uyumaya zorluyorum ama zor iş. Ben gözüne gün deyince uyuyamayanlardanım
Kalkar kalkmaz 2. kat balkonunda bir kahve içip hafifi bir şeyler yiyip kendimi bahçeye atıyorum.
Ben yavru bir köpeği barınaklardan almak istiyordum fakat bu evden çıkan insanlar 5-6 yaşında bir köpeği götürmemiş ve burada bırakmışlar. Adı Tekila

İlk gördüğümüzde çok üzgün ve çok zayıftı. Haftalardır küskünlükten yemek yemiyormuş. Beni ve eşim ilk geldiğimizde çok sevdi, sonra kendi evine geldiğimizi anlayınca çok sevindi ve yanımızdan bir an olsun ayrılmıyor. Şimdi 1 haftada kocaman bir göbeği oldu ve benim koruyucu meleğim oldu. Kapının önünde yatıyor ve yabancı hiç kimseyi sokmuyor bahçeye

Ben de torun bize tatile gelince 3 tavuk, bir kaz, bir kuzu, bir tavşan ve bir de kapliş edinmek istiyorum. Onun şişme havuzunu koyacağımız küçük bir de çim alan yapmak istiyorum.
Aman Allahım resmen çenem düştü