Kullandiklari kovalari geri donusturen (ya da kullanimdan sonra elden cikaran) bir yerden temin edebilirsiniz. Daha onceki kullanim amacina dikkat etmek gerek tabii.
Yurtdisinda nereye baktiniz? Bukashi kovasi olarak satilan "ticari" urunleri siz evde de cok daha ucuza yapabilirsiniz. Onlarin yaptigi da kovayi alip delik acmak, musluk yerlestirmek. Sizin evde yapacaginizi onlar da yapip ayri bir urun olarak satiyor.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi erkanbey
Bukashi kovası baya ilgimi çekti ama şu anda türkiyede üreten yok sanırım satan varmı onuda araştıracağım biraz daha.
Zamanında türkiyede üretilirken alanlar kaç tl ye aldı acaba merak ettim sayın MeyveliTepe'ninde alıp resimlerini gördüğümüz kovalardan.
Yurtdışında 50 ila 100$ arasında değişiyor bi göz attım da.
Yukarıda bahsettiğim kovanın fiyatı.
Resmini eklediğim kova o zamanlar kaç paraydı gerçi em sitesine baktım kovalardan ordada var gözüküyor şu anda satıyorlarmı acaba eğer satıyorlarsa fiyatı ne kadardır ki?
|