Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ
Bana göre bir tür savunma mekanizması, daha küçük çiçek daha az güç harcamak demek, bu da daha uzun süre yaşamak ve daha çok tohum verebilmek için gereken enerjinin doğru yerde kullanılması vs. vs. Bir varsayım bu. Doğrusunu bilen varsa ve yazarsa hep beraber öğreniriz.
Bu sayfaya takılırsan sellukanın daha çook fotosunu göreceksin  Kaç yıldır selluka peşinde koşuyorum sen biliyor musun? Van'da tohumdan çimlendirdim, çiçek bile açtırdım, kokusuz çıktı, perişan oldum  Şimdi elime selluka geçmiş, hem tam onun ikliminde ... Hele bir çiçek açsın bak sen[emoji14]
Selluka için ne kadar çok karınca o kadar çok çiçek deniyor, çiçek de tohum demek bir yerde. Seni de görürüm Mete, çok tohum olursa  Ancak karınca demek aynı zamanda yaprak biti de demek. Balkonum çok müsait yaprak bitine, kararsız kaldım, sellukalara karınca getirsem mi getirmesem mi
Dün baktım bazı yaprakların arkasında yine tozlu ağ görüntüleri var, muhtemelen kırmızı örümcektir ve yine karıncalara muhtaç olacağım gibi geliyor.
|
Karıncaya bulaşma ya eve girer sararlar sonra etrafı , minigimizi ısırırlar falan ..
Bitlere gelince önlemini al sonrasını Allaha bırak yani benim vahşi yöntemi deneye bilirsin al eline çakmağı tabi vicdan meselesi

: D
Şimdi düşündümde daha çok tohum ise karınca ile doldur ama akşamdan etrafa ekmek kırıntısı falan doldurda dağılmasınlar

:illi: daha fazla fotoğraf görürsem moralim bozulur

ama bende bakmadam geçerim ona gör !