Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi milaca2010
Sn Orhan Bey, bahçeniz yine çok güzel, hayalet selvi harika görünüyor, kaybettiğiniz sardunyalar vede özellikle formatta giden fotoğraflarınız can sıksada bazen olabiliyor.
Kanayan kalpler salkım salkım dizilmişler maşallah.
Orhan bey,evvelki yıl bana gönderdiğiniz Mavi çiçekli çan sarmaşık tohumlarından yetiştirdiğim sarmaşığın üzerinde bir sürü çanlar oluşmaya başladı, size tekrar teşekkür ederim.
Sağlık ve esenlikler dilerim, saygılar...
|
milaca2010
Mavi çan sarmaşığı
İyi günler Orhan bey; Mavi çan sarmaşığının ilk çiçeğini paylaşmak istedim, bu vesileyle çok teşekkürler.
http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...tm#post1386240
Sayın milaca2010;
Öncelikle beğenileriniz için teşekkür ediyorum.
Mavi çan sarmaşığınız için çok sevindiğimi belirtmeliyim. Güle güle büyütün.
Benimkisini, nisan ayında ben henüz gelmediğim günlerde, sanrım kuru gibi görünen gövdesini yabani ot zannederek koparmış bahçenin çayırını biçen kişi. Neyse ki, tohumdan saksıda yetiştirdiğim yedeği kullandım. Yaz ortasına doğru açar artık.
Artık bahçe sayfamda, eğer bir yıl öncesine göre, ciddi bir gelişme söz konusu değilse, bitkilerimin fotoğrafını paylaşmıyorum. Sadece farklı olduğunu hissettiklerimi paylaşıyorum. Niteki bu yıl, geçen yıllara göre çok daha gösterişli hale gelen Deutzia gracilis (Havlu püskülü çalısını, bahaneyle paylaşayım istedim. 1 haziranda en gösterişli halini fotoğraflamıştım. Şu anda az da olsa üzerinde çiçekleri var. Birkaç gün sonra budayacağım. Beğeneceğinizi umuyorum.
Saygılarımla...