Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Sevgili asmalıtepe domateslerinizin maşallahı var, yükseltilmiş sebze tarhında olanların durumları çok çok iyi, diğerlerinin durumları da bence çok iyi ne de olsa doludan yara aldılar buna rağmen gayet iyiler onlar da arkadan yetişmiş olurlar, kısmetten ziyadesi yokmuş buna da şükür.
Damlamaları keşke kaldırmasaydınız ama siz daha iyi bilirsiniz. Ağız tadıyla tüketmek nasip olsun dileğimle, ellerinize sağlık, bereketi bol olsun inşallah. Sevgiler.
|
Sevgili Akçabardak teşekkür ederim evet fena değiller sadece anca Eylül'de yeriz diyorum

olsun Allah kısmet etsin hayırlısıyla..
Estağfurullah sizlerden iyi bilemem de işte yetiştirmeye çalışıyorum kendimi..
Damlama benim mizacımı biraz yordu. Sabır işi. Bir de gelişimde gecikme görünce çareler arıyorum..Bol sulama ile kalsiyum eksikliğinin falan önüne geçmeye çalışıyorum. İçinden çıkamadığım bir diğer konu domateslerin bir kısmı çiçekte bir kısmı çiçeksiz, bir iki tanesi de meyvede ama sulamada ne edeceğimi bilemiyorum. ha fideleri ayrı uygulamaya tutmak ta bana zor geliyor..yorgunum yorgun.
Bak salatalıklarım fena değil.. hepsinde meyve var. İki cins fide almışım bilmeden..